« Видове услуги

Абсолютно всички видове услуги, които се предлагат на населението, са разделени на материални и социално-културни, като първата дейност се основава на удовлетворението на материалните блага, които включват услуга като ремонт на домакински уреди и автомобили, строителство, почистване на апартаменти, химическо чистене, транспортиране на стоки и др.

Социалните и културни услуги пък са насочени към задоволяване на духовни и интелектуални нужди. Например, такива видове услуга като изучаване на чужд език, подстригване, масаж са специфично социално-културни, като тук дейността може да бъде частна или търговска.

В първия случай видовете основни услуги се предоставят от конкретно лице, което разполага с цялото необходимо оборудване и сертификат. Ако дейността се извършва от определена организация, услуга се считат за търговски. Освен това, дейността може да се извършва както безплатно, така и срещу заплащане. Взаимните услуги заслужават специално внимание, когато двама души удовлетворяват изискванията на другите (един гримьор прави грим на друг и обратно).

А, кои са най често срещаните видове услуги, услуга...

Вижте:


видеозаснемане

Професионално видеозаснеамане, фото услуги от видеооператорите и видеографите на Стимани Вижън! Професионализъм на високо ниво. Оставете споменът за вашето тържество в нашите ръце. Бал, сватба, рожден ден, парти, годеж.. Професионално видеозаснеамане, фото услуги от видеооператорите и видеографите на Стимани Вижън! Професионализъм на високо ниво. Оставете споменът за вашето тържество в нашите ръце. Бал, сватба, рожден ден, парти, годеж..  видеозаснемане  www.stimanivision.com какво означава »  


Международни транспортни услуги

Международни транспортни услуги. Превоз и транспортиране за и в България и чужбина. Международни транспортни услуги. Превоз и транспортиране за и в България  и чужбина.  Международни транспортни услуги   www.olympiatrans.com какво означава »