« Как да овладеем собственото си съзнание?

В ежедневието си хората изразходват много време и енергия (да не споменаваме и парите) в мислене как да предпазят телата си, старания да изглеждат и да се чувстват добре. Но когато стане въпрос за съзнанието, полагаме най-малко внимание и средства. В повечето случаи си мислим, че това е извън нашия контрол.

НО.. Според будистите животът ни е нашето съзнание. Будистката философия разработва цяла наука за овладяване на съзнанието и постигане на покой и просветление.

Доброто контролиране на ума има решаващо значение за изграждането на успешен живот, който е под ваш контрол. Това са осем навици на ума, които всеки трябва да започне да практикува, ако иска да намали стреса и напрежението в ежедневието си и да успее да се наслади на радостите на живота.

Собственият ни уют


Отделяйте време за собствения ви уют

Най-добрият начин за контролиране на съзнанието ви е чрез медитация. Умствените ползи за здравето благодарение на медитация са почти безкрайни: от възстановяването от вредни навици и пристрастявания до намаляване на депресията и повишаването на креативността.

 
 Уют и красота за дома! Избор на дограми, видове, модели, цветове на дограми за вашият дом от Чех- Пласт. Chehplast - дограми. Производство, монтаж, поддръжка на дограма от Чех-Пласт. Чех Пласт най-добрият избор за дограма. Дограми от Чех Пласт.  какво означава » дограми chehplast.com  

 
какво означава »

Избрани сайтове съзнанието

Най-актуални страници съзнанието

  • Пътят на екстаза Пулсът на живота

  • Многоцветен надпис с името на Бяла Слатина бе поставен в центъра на града

  • Какво е Профертил- Profertil? Профертил- Profertil