« Алайнери

Прозрачни, подвижни ортодонтски апарати съвременна алтернатива на брекетите.

Алайнери са пластмасови зъбни шини за корекция на зъбите, които се носят върху зъбите за период от 3 до 6 месеца! Алайнери се използват при нормални скелетни съотношения. Създадени са за лечение на леки и средно тежки ортодонтски случаи. Освен естетиката, те поддържат здравето и хигиената на устната кухина.

Алайнерите коригират неправилна захапка или струпване на зъби. Алайнери постепенно преместват зъбите в правилна позиция като упражняват лек и постоянен натиск върху тях. Сменят се през определен период от време. Алайнери не причиняват дискомфорт при носене, не влияят на дикцията, почистват се лесно. Те са хипоалергични и не се окисляват в устната кухина. Алайнери се поставят върху зъбите за много по-кратък период от брекетите, приблизително от 3 до 6 месеца. Алайнери могат да се прилагат във всяка възраст, а при децата - след смяната на млечното съзъбие с постоянното.

 


брекети

Комфорт и трайни резултати! Красива усмивка от ортодонтска клиника ОртоСмайл. Лечение на криви зъби с новите ортодонтски апарати, брекети и системи алайнери! Комфорт и трайни резултати!
Красива усмивка от ортодонтска клиника ОртоСмайл. Лечение на криви зъби с новите ортодонтски апарати, брекети и системи алайнери!  брекети  www.orthosmilebg.com какво означава »  


ортодонтски апарати

Най-определящата черта на човек е усмивката му! Избор между модерните технологии брекети Деймън и системата алайнери Invisalign. Професионални ортодонтски апарати за красива усмивка Най-определящата черта на човек е усмивката му!
Избор между модерните технологии брекети Деймън и системата алайнери Invisalign.
Професионални ортодонтски апарати за красива усмивка  ортодонтски апарати  www.orthosmilebg.com какво означава »  


алайнери

Невидимото бижу на красивата усмивка! Красива усмивка в ортодонтска клиника ОртоСмайл. Лечение на криви зъби с новите ортодонтски апарати, брекети и системи алайнери! Невидимото бижу на красивата усмивка!
Красива усмивка в ортодонтска клиника ОртоСмайл. Лечение на криви зъби с новите ортодонтски апарати, брекети и системи алайнери!  алайнери  www.orthosmilebg.com какво означава »