« Точни точки на стъпалото

За по-добро представяне на местоположението на зоните на вътрешните органи е разработена подробна схема.

Четене на диаграмата, ще намерите всички акупунктурни точки. Диаграмата ясно показва, че те са толкова близо един до друг, като органите в човешкото тяло, т.е. всичко е взаимосвързано.

Понякога се чудим, че много възрастни хора имат добро зрение. Вероятно защото ходят боси по земята. Достатъчно е да си малко бос, тъй като вътреочното налягане ще се върне към нормалното и зрението ще се подобри.

Хората с болно сърце определено трябва да знаят местоположението на нейната проекция върху подметката. Защо? Заболеваемостта в зоната на сърцето предполага приближаващ инфаркт. Това се посочва и с леко ляво.

Зоната на сърцето се намира пред арката на подметката на лявото стъпало. Ако имате проблеми със сърцето, тогава, когато щракнете върху проекцията, сърцето ще реагира с лека болка.

Като натискате зоната на сърцето, можете самостоятелно да успокоите пулса, облекчите бързото дишане. Масажирането на тази област ще помогне за възстановяване на енергията.

Познавайки здравните точки, можете да ускорите възстановяването на всеки болен орган. Много хора, които водят заседналия начин на живот, отпускат черния дроб и бъбреците до такава степен, че престават да функционират нормално. Обърнете внимание на тези области, за да активирате тяхната работа, често отидете бос по килим с пъпки.