« Какви и кои са 10те стъпки за организиране на стилна сватба?

Заветното - ДА...

Тази дума вече е променила живота ви веднъж, когато от гаджета ви е превърнала в годеници, а ръката на жената е окичена с годежен пръстен с диамант. Сега предстои дълъг и изтощителен път до заветното - ДА пред олтара. По филмите изглежда много романтично и забавно, но в живота не е точно така. 

Защото..

Първите няколко дни в организиране на това събитие са доста хаотични. За това ви е нужен ясен и точен план за организиране на перфектната стилна сватба. А, Какви и кои са 10те стъпки за организиране на стилна сватба?

Вижте:

 

Избрани сайтове сватба

  • Хотел Замъка Царево Хотел "Замъка" е разположен на площ 5000 кв. м и се намира в курортната част на гр. Царево, в непосредствена близост до центъра, на 250 м от централния плаж и на около 350 м от екзотичния "попски" плаж. Идеално място за почивка на южното черноморие с деца

  • Фешън Хаус Румина- магазин за дамска, мъжка мода и булченски рокли Магазини за официални дрехи и облекло на невероятни цени в центъра на София. Дамска и мъжка мода в София на ул.Пиротска 1 . Булчински рокли и абитуриентски облекла. Официални мъжки костюми. При нас ще намерите мечтаният тоалет..

  • СтиманиВижън- Фото и видео услуги, сватбена фотография, видеозаснемане на сватби Стимани Вижън- фото-видео услуги. Видеозаснемане, фото за сватба, видео за сватба. Сватбен видеооператор и сватбен фотограф в София, Пазарджик, Пловдив и страната. Краен продукт на DV, DVD, BluRay,