« P.R. Cell 2G

P.R. Cell 2G е мощна система за ремоделиране на тялото, използваща ефикасен апарат за масаж на дълбоки тъкани, който комбинира кожна нагъвка и вакуумен масаж, за да достигне дълбоко в подкожната тъкан.

Смукателът изтегля тъканта между ролките, за да повдигне, прегъне и свие кожата и подкожната тъкан. Чрез ремоделирането на мастния слой, P.R. Cell 2G намалява ефекта на целулита при "оранжевата коричка". Терапевтичният потенциал на P.R. Cell 2G лечението е безкраен. Леченията лесно се адаптират към различни форми на тялото и могат да бъдат пригодени за лечение на различни проблеми и тревоги.

Тристепенна система:
Програма за циркулация / дренаж (епидермално / дермално ниво). Освобождава лимфната блокада, намалява отока, увеличава кръвообращението и стимулира оксигенацията и клетъчното хранене.
Програма за сгъване на кожата с конективна тъкан (дермално / хиподерморно ниво). Омекотява влакнестата съединителна тъкан, разгражда джобове, тонове и захранва.
-Допълнителна подкожна програма (подкожна тъкан и мастни слоеве). Мобилизира дълбоки тъкани и локализирани мастни натрупвания, освобождава влакнести и миофасциални сраствания.

Ефективно лечение при следните условия:

Целулитът
Упорити мастни натрупвания
Тежки крака
Мускулно напрежение
Слаба циркулация
Постлипосукционен оток
Професионално оборудване за масажисти, лекари, естетисти и центрове за възстановяване на козметичната хирургия.