« MedSculpt

MedSculpt е новаторска изцяло компютризирана система за неинвазивно и безболезнено оформяне на тялото, лечение на целулит и локализирано затлъстяване. Резултатите от цялостния терапевтичен курс с MedSculpt са съпоставими с тези на хирургическа интервенция.

MedSculpt единствен съчетава едновременно действието на масаж и ултразвук. Масажът се осъществява посредством накрайник завършващ със специална биосъвместима еластомерна мембрана, която създава в тъканите ефикасно и в същото време атравматично вълнообразно движение. Това движение се контролира от специално разработен софтуер и е съобразено с естеството на проблема и третираната зона на тялото. Механичното движение, предадено чрез мембраната на кожата и подкожния слой тъкани подобрява лимфната, артериалната и венозната циркулация като така увеличава реабсорбцията на задържаните течности и подпомага редуцирането и преразпределението на подкожните мазнини.

Вибрациите генерирани от ултразвука разрушават мастната капка в мастната клетка, подобряват метаболизма и значително увеличават ефекта на масажа. Крайният резултат е по-стегнато тяло, по-гладка и по-млада кожа и намаляване на обиколките на третираните зони.