« Evolution 5 HD

Evolution 5 HD. Рафинирана векторна модулация за максимален комфорт и ефективност.

С пристигането на Evolution 5HD, максималната ефективност и максималният комфорт бяха комбинирани и въведени в света. За да се осигури оптимална ефективност, Evolution 5 HD разполага с ниска честота от 6,78 MHz. За да се избегне чувството на дискомфорт на пациентите при минали лечения, тази честота се комбинира с векторни модулации. Тези модулации, които са най-бързи на пазара на 2/1000 от секундата, оптимизират трансфера на енергия благодарение на по-голяма точност и стабилност на дължината на вълната. Затова можем да стигнем възможно най-близо до прага на болката, без да достигнем до нея, като същевременно максимизираме енергията, която се доставя. Последователна модулация: използването на различни последователности, излъчвани при различни интензитети, води до повече енергия и по-малко болка. Единиците, които доставят по-малко енергия, често са по-малко ефективни по време на лечението и причиняват по-голям дискомфорт за клиента.

Освен изключителната употреба на векторна модулация в Evolution 5 HD, Silhouet-Tone успя да създаде елегантен и атрактивен дизайн с интерактивен сензорен екран, където потребителите могат да избират от редица специално разработени програми за различни типове коса и зони за лечение , Сензорният екран позволява интерактивен преглед на цялото лечение. С Evolution 5 HD електролозите могат да избират предпочитаните настройки, да правят каквито и да е модификации, които желаят, и да бъдат ръководени през цялото им лечение. Това е най-интерактивното устройство на пазара досега.

Електролизата е най-ефективното средство за премахване на космите там. Тъй като може да третира всички видове коса и цветове на кожата, тя е по-гъвкава от другите техники за постоянно отстраняване на космите. Благодарение на точността на електрологията, дори косата на лицето може да бъде премахната безопасно и ефективно.

 

Evolution 5 HD

Ултра бърза модулация на 2/1000 от секундата, комбинирана със сила на ниска честота от 6,78 MHz.
Атрактивният сензорен екран осигурява прост, осезаем и интерактивен преглед на лечението.
Режимът "" пост "" позволява на потребителите да извършват дезинкреция след депилация.