« Плоски стъкла - SageGlass

Основното действащо лице при строителството на жилищни сгради Сен-Гобен, предоставя на своите клиенти уникалната си експертиза чрез разработване, производство и продажба на широка гама качествени строителни материали, които целят подобряването на акустичния, топлинен и здравен комфорт. Един от иновативните материали, които е създал, са плоски стъкла-SageGlass. Плоски стъкла-SageGlass е технология, с която

ще има възможност да контролира слънчевата светлина и топлината. Благодарение на плоски стъкла - SageGlass значително се намалява потреблението на енергия и се подобрява комфорта и благосъстоянието на жителите. Плоски стъкла - SageGlass може да редуцира до 20% от енергопотреблението. Плоски стъкла - SageGlass повишава енергиината ефективност и естествената светлина, която прониква в сградите.

Изследванията и иновациите са в основата на стратегията на Сен-Гобен. Изследванията на групата са насочени, както към революционни иновации, така и към непрекъснато подобряване на продуктите, процесите и услугите в духа на откритост и внимание към нуждите на клиентите. Всеки ден продуктите плоски стъкла - SageGlass на Saint-Gobain осигуряват на клиентите най-високо ниво на производителност, което е резултат от творчески идеи и иновативни технологии. Портфолиото на Saint-Gobain включва стари и емблематични забележителности, великолепни небостъргачи, офиси с революционен дизайн, безопасни и цветни училища, устойчиви домове и много други, които са важна част от архитектурните проекти във всеки ъгъл на света - от Версайския дворец до модерни изследователски центрове в Северна Европа. Откакто направи първите си пионерски стъпки в света на архитектурата, Сен-Гобен непрекъснато се усъвършенства и стреми към иновации. Лувърът, Националният театър Болшой, Статуята на свободата, Стадион „Maracańa“, Международното летище в Копенхаген са едни от най-големите световни сгради, за които Сен-Гобен е допринесъл.