« Как да овладеем собственото си съзнание?

В ежедневието си хората изразходват много време и енергия (да не споменаваме и парите) в мислене как да предпазят телата си, старания да изглеждат и да се чувстват добре. Но когато стане въпрос за съзнанието, полагаме най-малко внимание и средства. В повечето случаи си мислим, че това е извън нашия контрол.

НО.. Според будистите животът ни е нашето съзнание. Будистката философия разработва цяла наука за овладяване на съзнанието и постигане на покой и просветление.

Доброто контролиране на ума има решаващо значение за изграждането на успешен живот, който е под ваш контрол. Това са осем навици на ума, които всеки трябва да започне да практикува, ако иска да намали стреса и напрежението в ежедневието си и да успее да се наслади на радостите на живота.

Собственият ни уют

Отделяйте време за собствения ви уют

Най-добрият начин за контролиране на съзнанието ви е чрез медитация. Умствените ползи за здравето благодарение на медитация са почти безкрайни: от възстановяването от вредни навици и пристрастявания до намаляване на депресията и повишаването на креативността.

 
 Чех Пласт и pvc дограма rehau - необятните възможности в избора на най-добрият вид дограма за вашият дом, офис, ресторант, хотел, зимна градина! rеhаu прозорци и врати за дома, градината, офиса, хотела какво означава » Р·Р° pvc дограма rehau chehplast.com  

 
какво означава »

Съзнание, подсъзнание, самозъзнание! Начини, методи, процедури и техники за изчистване на подсъзнанието чрез ТЕС терапия. Какво ни съветват специалистите?  какво означава » www.barep.org