« Категоризация на хотелите в Европа

Поприцип съществена разлика между нормативната уредба между местното - Българско и Европейското законодателство липсва, или поне на пръв поглед изглежда незначителна. В западните държави всеки от хотелите се ресертифицира на всеки няколко години, като колкото по-висок клас е даден хотел, на толкова по-чести и детайлни инспекции е подложен. До скоро в България категорията, дадена веднъж, не беше нужно да се подновява, от което идват редица несъответствия. Логично един 4 или 5 звезден хотел, построен и оборудван преди 10 или повече години няма да е на същото ниво като база с един новопостроен модерен хотел. 

За това ще хвърлим един бърз поглед върху изисванията, на които отговарят някои от големите хотелски вериги с обекти из целия ЕС показват, че категоризацията в България най-общо съвпада на хартия с европейската. В много отношения обаче Европа ни превъзхожда, и то предимно в по-ниския клас.


Огнян Донев

Свободна Европа- Огнян Донев е оправдан и на втора инстанция Свободна Европа- Огнян Донев е оправдан и на втора инстанция  Огнян Донев  www.svobodnaevropa.bg какво означава »  


транспорт на течни товари в Европа

Лицензиран и сертифициран, транспорт на течни товари в Европа. Лицензиран и сертифициран, транспорт на течни товари в Европа.  транспорт на течни товари в Европа  www.olympiatrans.com какво означава »  


транспорт с влекач

Транспорт с влекач, Евро 6 за европа и чужбина. Транспорт с влекач, Евро 6 за европа и чужбина.  транспорт с влекач  www.olympiatrans.com какво означава »