« Ултраформер-етапи на изпълнение

Кои и какви са 3-те основни етапа на изпълнение при процедура с Ултраформер?

 

  1. Първият етап от изпълнението на процедурата с Ултраформер е подготовката. При този е тап от процедурата козметикът оценява състоянието на кожата и в зависимост от това решава колко дълбоко е необходимо да действа с ултразвук.
  2. При вторият етап от процедурата с Ултраформер, козметикът нанася специален гел върху цялата кожа.Той помага на кожата да се отпусне. Благодарение на това Ултраформерът лесно ще се плъзга по кожата и пациентът няма да почувства никакъв дискомфорт.
  3. В последния, трети етап от процедурата с Ултраформер се извършва директно лечение на кожата. Лекарят или козметикът преминава кожата на всяка част от лицето с Ултраформер, който излъчва ултразвук. В този трети етап от процедурата с Ултраформер е необходимо да се спрем по-подробно и да опишем по-подробно как работи Ултраформерът. На устройството козметологът задава определена дълбочина, до която ще проникнат ултразвукови вълни. В същото време самата кожа няма да падне под тяхното влияние, това ще помогне да се защитят външните слоеве на епидермиса от увреждане, а също така да се елиминират рисковете от инфекция. След проникването на вълни колагеновите и еластиновите влакна се нагряват, в резултат на което се получава елиминирането на стари тъкани. След тяхното унищожаване се стартира естествен регенеративен процес, който насърчава подмладяването на кожата. Ултразвуковите лъчи проникват до желаното ниво, предизвиквайки свиване на еластиновите и колагеновите влакна. Тази процедура е безболезнена и не изисква използването на анестезия.