« Ултраформер ефект

Ефектът от процедурата Ултраформер е забележителна.

Повдигането, което ще получите е равностоен на пълноценна пластична операция. Дори с помощта на лазерно и радиочестотно повдигане няма да е възможно да се постигнат такива резултати както с тази ултразвукова процедура-Ултраформер. Ефекта от процедурата с Ултраформер, повишава нивото на производство на колаген в дермата и мастните слоеве на кожата, в резултат на което провокира ревитализиращ ефект - стягане и стягане. 

В никакъв случай обаче, не очаквайте бързи резултати, тъй като ефектът от процедурата нараства. Тоест подмладяването на тъканите ще бъде постепенно, състоянието на кожата ще се подобрява всеки ден. С месечното лечение растежът на производството на колаген ще става все по-забележим. Много пациенти отбелязват, че ултразвуковото лечение Ултраформер, предизвиква усещане за „стягане на кожата“, а лифтинг ефектът е видим веднага след процедурата.

Ултраформер процедурата има две различни предимства наведнъж - не изисква хирургическа намеса и е по-ефективна в сравнение с други методи.