« Замъкът в Равадиново

Мечтаете ли си за приказна сватба със замък и принц? Е, това е възможно – в китното селце на няколко километра от любимия Созопол се намира приказния замък с името „ Влюбен във вятъра“. Какво по-романтично място за сватба, от това!

Зеленина, спокойствие, красиви цветя и аквапарк в близост, това място е чудесно за красиви и запомнящи се снимки от вашата сватба.

Избрани сайтове сватба

  • Хотел Замъка Царево Хотел "Замъка" е разположен на площ 5000 кв. м и се намира в курортната част на гр. Царево, в непосредствена близост до центъра, на 250 м от централния плаж и на около 350 м от екзотичния "попски" плаж. Идеално място за почивка на южното черноморие с деца

  • СтиманиВижън- Фото и видео услуги, сватбена фотография, видеозаснемане на сватби Стимани Вижън- фото-видео услуги. Видеозаснемане, фото за сватба, видео за сватба. Сватбен видеооператор и сватбен фотограф в София, Пазарджик, Пловдив и страната. Краен продукт на DV, DVD, BluRay,

  • Фешън Хаус Румина- магазин за дамска, мъжка мода и булченски рокли Магазини за официални дрехи и облекло на невероятни цени в центъра на София. Дамска и мъжка мода в София на ул.Пиротска 1 . Булчински рокли и абитуриентски облекла. Официални мъжки костюми. При нас ще намерите мечтаният тоалет..