« Идеи за оригинални снимки

Естествено повечето дами копнеят за максимум романтика. Превърнете сватбените снимки в истинска приказка, като се снимате на оригинални места, играейки романтични сцени. Дайте свобода на въображението и чувствата си. Тези снимки ще презареждат страстта винаги, когато ги поглеждате.

Модно е  на преден план на сватбените снимки да присъстват някакви символични детайли – халките, обувките, сватбените чаши, подаръците, датата на сватбата, сватбената торта, сватбеният букет и всеки друг интересен акцент.

„Борбата за надмощие” е друг мотив за сватбени ритуали и снимки. Кой ще командва в къщи? Настъпване, дърпане,  закана… Всякакви шеговити действия в тази област могат да доведат до интересни снимки.

Ако си имате любим филм, герой или модно течение, пуснете го на свобода в тези моменти. Бъдете каквито искате – супер герой или фантастичен персонаж!

Вълнуващи снимки се получават с присъствието на животни – гълъби, пеперуди, коне зайчета, и други животни, но за  да ги има, те трябва да се включат в плана за организация на сватбата.

Детските игри могат да внесат много спонтанност и емоция в снимките – гоненица, криеница, камък нож, хартия, дърпане на въже, бели пеперудки, влакче и други.

Красиви снимки се получават, използвайки някаква рамка. Младоженците може да се снимат в празна рамка за снимки, прозорец, декорирана врата, венец, през пръстите на шаферките във форма на сърце и други.

Много романтични са нощните снимки. Ако фотосесията е през нощта, на фона на луната или светлини на свещи и лампи, биха се получили романтични кадри. Но само опитен фотограф може да създаде ярка, красива нощна снимка.

Модерен трик е да се заснеме, как приятелите на младоженците ги снимат с телефон. Те може да са подредени в кръг или по друг начин, за да се получи желания интересен ефект, така че на кадъра да се вижда и изображението от телефоните.

Възможностите за оригинални сватбени фотографии са многобройни. Събирайте идеи и си ангажирайте най-добрият професионален сватбен фотограф!