« Как се създават такива фотографии?

Въпреки доброто настроение и желание за нещо различно е необходим и опитен сватбен фотограф, въоръжен с подходяща техника. Изберете своя фотограф, като разгледате неговото портфолио. Споделете свои идеи или го помолете да ви предложи идеи.  Доверете му се да режисира, но и улови спонтанни кадри по време на сватбеният ден. Той има усета да подбере момента за специални снимки, които ще превърне в онези страхотни кадри, на които всички ще се възхищават.

От вас забавлението от него познанията как да се възползва от всеки момент, от мястото от светлината и подбора на технически средства и подходяща обработка. Според замисъла или пък от уловените интересни кадри, може да се направят и невероятни колажи. Затова събирайте идеи и фантазирайте. Нека най-вълнуващият ден осъществи най-прекрасните и смели идеи.

Интересни снимки може да планирате според темата на партито или пък просто различна светлина, в която искате да се видите. Не се страхувайте да бъдете дръзки. Може да пресъздадете нещо, което вече сте виждали или пък да се получи нещо съвсем иновативно.  Пробвайте пози или се движете, правете подскоци, танцувайте, правете странни и смешни физиономии. Вашият сватбен фотограф ще ви води в това весело приключение. Самата фотосесия ще е забавна, но ще остави и страхотни спомени.