« Акупресурни точки по ръцете - дланите

Древна техника е в състояние да излекува редица болести, без да се налага да се подлагате на поредното медикаментозно лечение.

Акупресурата сочи, че всяка една точка от ръката е в пряка връзка с орган на тялото или емоция. На практика това означава, че можете да контролирате здравословното си състояние единствено чрез прилагането на натиск върху съответната точка за три минути.

Запознайте се с ролята на различните точки:

5-минутни упражнения за ръцете


Булшинството от хората , когато ги заболи нещо, веднага вземат някакво хапче, че да им мине. И така би трябвало да бъде, особено, ако е нещо сериозно. Но дали е необходимо за онези малки болежки, които изпитваме всеки ден? Освен хапчетата, има още много естествени методи, които със сигурност не вредят. Като едно древно изкуство за масаж на ръцете. Според него, всеки пръст е свързан с 2 от нашите 10 органа.Ако се практикува редовно, този вид масаж значително подобрява физическото и емоционално състояние на пациентите. Естествено, нищо не може да замени лекарското мнение. 

Техниката Джин Шин Джитцу е свързана с медитацията. С масаж на ръцете и натиск върху определени точки в тялото, както и с дълбокото дишане, Вие влизате във връзка със себе си. И така, можете да опознаете основните си човешки емоции и състояния. 

Пръстите отговарят за основни чувства и и емоции като страх, безпокойство, несигурност и раздразнителност. Нежното масажиране на ръцете и пръстите би могло да повияе на определени органи. С този масаж бихте могли да върнете баланса на емоциите си. 

  
какво означава »