« Касетъчни климатици

Касетъчните климатици са предназначени за по-големи помещения – офиси, банки, хотели, ресторанти, но могат да бъдат използвани и в жилища. Те са инверторни и конвенционални сплит системи с едно външно и едно вътрешно тяло. Вътрешното тяло може да се изведе по желание на клиента и да обхваща цялата кубатура на помещението.

Касетъчните климатици се използват за скрит таванен монтаж – при окачени тавани и гипсокартон. Произведени са по съвременна технология, с ниско ниво на въздействие на околната среда, висока енергийна ефективност. Касетъчните климатици са проектирани да създават уютна атмосфера, с изключително ниски нива на шум, уникален дизайн и комфортен въздушен поток при намалено потребление и разходи на енергия. Изходящият въздушен поток се разпределя от четирите страни на вътрешното тяло и така се достига по-бързо желаната температура.

Водещи производители на касетъчни климатици са: DAIKIN, FUJITSU GENERAL, GREE, LG, MITSUBISHI HEAVY, MITSUBISHI ELECTRIC, PANASONIC, KAISAI и CHIGO.

Идеални са както за ново строителство, така и за проекти за обновяване, с възможност за лесен и гъвкав монтаж. За да осигурите приятна и уникална обстановка целогодишно на вашите клиенти, спокойно може да заложите на климатици тип касета. Ще спестите от разходи за монтаж и текущи разходи, и ще си осигурите бърза възвращаемост на инвестицията.