« Подово таванни климатици

Подово-таванните климатици са инверторни сплит системи с едно вътрешно и едно външно тяло. Вътрешните тела са предназначени както за нисък монтаж, така и за таванен. Особено подходящи са за помещения с ограничено пространство, без окачени тавани. Подово-таванните климатици са подходящи за офис помещения, административни сгради и други, където се избягва прякото насочване на въздушната струя към движещите се обекти.

Производството на подово-таванните климатици е насочено главно към достигане на високо-технологични стандарти, ниски разходи на енергия и опазване на околната среда. Подовите тела са много ефективни при отопление, защото нагнетяват топлият въздух най-долу и по този начин създават конвекционен ефект. Те са гъвкаво решение, което осигурява перфектен комфорт, независимо от това дали изберете монтаж на стена или таван.

На пазара се предлагат модели на водещи марки в областта на климатизацията и отоплението като DAIKIN, MITSUBISHI HEAVY, MITSUBISHI ELECTRIC, GREE, GENERAL FUJITSU, LG и други.

Разликите между тях са по отношение на основните им функции, място на производство, енергиен клас, сервизна поддръжка, икономичност, надеждност, нива на шум и дизайн на вътрешно тяло. Водещо при избора на подово-таванните климатици е основното приложение и извличане на максимална изгода от направената инвестиция.

 

Струва ли си да изберем

опънати тавани вместо окачен таван?

Опънатите тавани имат някои съществени предимства: 

  • върху опънат таван можете да отпечатите фотореалистични изображения- картинки по Ваш избор, дори безплатни снимки избрани от известните интернет сайтове!

  • опънатите тавани не променят цвета си с течение на времето

  • опънатите тавани не провисват!

  • Влагоустойчиви са. Почистват се лесно с влажна кърпа!
  • Качественият опънат таван е много здрав, издържа на физически натоварвания, удари с тъп предмет, не се повреждат при битови въздействия!

Най-доброто в света на опънатите тавани е CLIPSO®!

Механично опростената система опънати тавани Clipso е с уникални качества: идеално равна повърхност, която може да покрие всеки таван с ширина до 5 метра и дължина до 50 метра без снаждащ профил.

Това прави опънатите тавани Clipso са особено подходящи за кухня, хол, баня, заведения, ресторанти и зали!

Огромна галерия със снимки и проекти реализирани с опънати тавани CLIPSO е налична тук.