« Диета 369

Диета 369, хит във Франция, Испания и Холандия. Помага предимно на хора с малко излишни килограми или такива, които имат нужда от „козметични“ поправки по тялото.

 

Какво представлява Диета 369?

Режимът е измислен от британски диетолози и името на диетата – 369, всъщност идва от очакваната загуба на тегло – около 3,6 или 9 кг. Продължава между 18 дни и 8 седмици. Колкото по-дълго сте на този режим, толкова повече сантиметри и килограми ще свалите от себе си, обещават диетолозите. При това между свалените попадат и т. нар. устойчиви килограми, с които тялото ни най-трудно се разделя. Диетата се състои от три фази с еднаква продължителност, по време на които храненето е базирано на ефекта от продуктите, а не толкова на вида им. В първата фаза се приемат основно продукти с високо съдържание на протеини, комбинирани с плодове и зеленчуци. Това подготвя тялото за отслабване, затова фазата се нарича „стартова“. Втората фаза е „детоксикираща“ и има за цел да изхвърли всички токсини от тялото, а третата е „релаксираща“, която стабилизира постигнатото и запазва резултата, избягвайки йо-йо ефекта. Във втората вече е позволен един „забранен“ продукт на ден, но в по-малко количество. При третата постепенно навлизат всички забранени храни, но отново се следи за количествата.

Кои са особеностите на Диета 369?

Продължителността на диетата зависи от това колко килограма искате да загубите. Ако имате около 3 излишни килограма, за целта са на­пълно достатъчни 18 дни. За 6 ще ви трябват 26 дни, а ако са 9, се налага да останете на режима близо осем седмици. Важно е обаче да спазвате някои строги правила: джънк продуктите и колбасите са аб- солютно забранени по време на режима, тестените изделия – също, както и картофите и пържените ястия. Диетолозите препоръчват този режим да се съобрази и с индивидуалните особености на всеки. Например възрастен или жена в период на менопауза, няма как да очакват, че бързо ще постигнат целта си. Също така е препоръчително да се включи и гимнастика, отново съобразена с конкретната физическа форма, възраст или пол. Режимът прилича в известна степен на този на Дюкан, но е много по-щадящ за организма, тъй като в менюто ежедневно присъстват плодове.


За красотата на кожата и тялото Ние в Персона диагностицираме и лекуваме! Icoone, нов модерен вид, метод, начин и технология за грижа на вашето тяло и красива кожа! Време е да кажем СТОП на грозното тяло! Без целулит-Без портокалова кожа!  какво означава » www.persona.bg 


Без излишна мазнина по тялото - Персона. Козметични процедури за перфектна фигура, извайване на тялото в Persona- терапии на THAILON за отслабване, детокс, антицелулит, неинвазивна липосукция с Sharplite... Красиво, стегнато тяло.  какво означава » www.persona.bg 

лимфен дренаж За извайване на красиво тяло! Стимулира и активизира метаболизма в клетката и всички звена на и в тялото, редуцира мастните натрупвания по бедрата, коленете, гърба, горната част на ръцете. Безболезнено и безопасно извайване на тялото.