« Лакове на водна основа

Разработени са заради по малката си токсичност и рискове за здравето и околната среда в сравнение с лаковете на основата на разредител. Въпреки природата си обаче, често се получават доста приемливи резултати.   В технологията за производство на Сувенири от Орешак се използват основно двукомпонентни лакове, заради високата си издръжливост, както и лакове на водна основа. Лакът се нанася с качествена четка по посока на дървесните влакна, като се цели тънък и равномерен слой. Много често след изсъхване се нанася и втори слой.


RF! Радиочестотен лифтинг, НО..Не и за кожа. RF-лифтинг на Sharplight e един от най-успешните, предпочитани, търсени, напреднали и ТОП модерни апаратни методи, технологии и процедури за подмладяване и грижа на за кожата на вашето тяло.  какво означава » www.persona.bg 

радиочестотен лифтинг Радиочестотен лифтинг от Персона! Един от най-успешните и напреднали апаратни методи, процедури, начини и технологии - Sharplight за подмладяване на кожата. Апаратът е абсолютен бюти хит в 40 страни по света включително САЩ и Русия.