« Полиуретанови лакове

Те са двукомпонентни. Основа + втвърдител. Обикновенно съотношението на двата компонента е 2:1. Съхнат, като изпаряват разредител и в резултат на реакцията между основата и втвърдителя. Повлияват се от температурата на околната среда. При високи температури съхнат бързо в резултат на което лакът не може да "изпъне" нарича се ефект - "портоколова кора". Той е изключително устойчив на вода , основи, киселини , и абразия, и е много твърдо и трайно покритие .


органични разтворители

Органични разтворители, разредители, химикали, препарати alelbg.com - ваш доверен партньор в бизнеса.  органични разтворители  www.alelbg.com какво означава »  


разредители на алкидни бои

Разредители, разтворители на видове и модели бои - алкидни бои. Складове, транспорт и спедиция на химикали, опасни отпадъци и товари.  разредители на алкидни бои  www.alelbg.com какво означава »  


Данъчен склад

Лицензиран данъчен склад за съхранение и производство на базови органични разтворители и разредители на алкидни бои се намира на 90км от София в гр.Кюстендил Лицензиран данъчен склад за съхранение и производство на базови органични разтворители и разредители на алкидни бои се намира на 90км от София в гр.Кюстендил  Данъчен склад  www.alelbg.com какво означава »