« Защо да закусваме

А..

Трябва да закусваме!

Със съжаление признавам, че аз съм от хората, които никога не идват навреме за работа (дано шефовете ми не четат това), за среща, за тренировка. Колкото и часове да имам на разположение, никога не успявам да тръгна, когато трябва, затова и винаги бързам за някъде. Да, най-вероятно аз съм била онази, която е профучала покрай вас на стълбите в метрото или ви е бипкала, защото не сте потеглили в секундата, в която светофарът е светнал зелено. Не го приемайте лично, просто отново съм се надбягвала с времето, закъснявайки за някъде. Но колкото и да съм закъсняла, никога не пропускам закуската. Не само защото тя е времето за мен, което ми дава възможност да прочистя ума си и да се подготвя за предстоящото натоварено ежедневие, но и защото дерматологичен проблем преди година ме накара да проумея, че красотата отвън изисква грижи отвътре. Но нека оставим суетата настрана, здравето е пряко свързано с хранителния ни режим. Няма как да се чувстваме добре и да сме във форма, ако не се храним балансирано и не водим активен начин на живот. А вярвам неведнъж сте чували, че най-важното ядене през деня е закуската. А защо това е така, може да разберете в следващите редове: 


Осигурява енергия

Нужната енергия

Първото хранене за деня осигурява нутриенти, витамини и минерали за успешен старт на деня и ни зарежда с енергията, необходима ни, за да се справим със задачите, чакащи ни на работа и у дома.


 
 енергийна ефективност - енергоспестяване и влагоустойчивост oranjeria.com защото трябва да пестим енергията и колко е важно това за околната среда? Продукти, методи, средства, технологии, начини, процедури за енергийна ефективност. Начини за пестене. какво означава » за енергийна ефективност oranjeria.com  

 
какво означава »

Избрани сайтове закусваме