« Технологии

Технологии за отслабване, видове технологии за отслабване.

Кои са най-подходящите технологии за отслабване?

Какви са най-подходящите технологии за отслабване?

Криолиполиза


Контролирана и неинвазивна техника за разграждане на липоцитната клетка чрез замразяване.

  
какво означава »

Антицелулит


Dermo Healt -  най-осъвременяваната антицелулитна технология в света.

  
какво означава »

LPG


Антицелулитна LPG технология- вакуум система, която премахва излишната тъкан, без действието й да прониква навътре в тялото. Използва се физиологичната система на човека, която изчиства тялото от целулита чрез урината . Антицелулитният масаж извършван с апарата  лимфен дренаж на съединителната тъкан, който премахва отока и така лесно се отстранява целулита. При антицелулитният масаж с LPG технологията  се подобрява микро циркулацията , особено в подкожният слой клетки, където се намират целулитните депа или локализирана мастна тъкан.  Чрез LPG се засилва кръвообращението и на кожата и в дълбочина т.е достига се и до мускулите, тъй като вакуумният масаж предизвиква засилена обмяна между вътрешната и външната част на всяка клетка.

  
какво означава »

Ivea Technologie


Алтернативата на липосукцията е ултразвуковата липоредукция с ниско честотният апарат на Ivea Technologie. Иновационна и адаптирана ултразвукова технология еднакво приложима и за мъже и за жени. Чрез ултразвуковата вълна се разрушават мастните клетки неоперативно, като втечнената мастна клетка се изхвърля по естествен начин. Отслабването чрез ултразвуковата процедура е не травматична за околните тъкани и има и положителен ефект и върху кожата която се стяга. Чрез ниско честотният ултразвук се извършва редукция на мазнините в областа на ханша, бедрата, корема, гърба, коленете. Резултатите само след една процедура от 20мин са изумителни от 1, 5 до 3 см на обиколка.

  
какво означава »

Ядеш и слабееш! Храни, терапии и процедури за отслабване в център по естетика Персона Програмите за отслабване и топене на мазнини на Талион дават бърз ефект чрез комплексна терапия от микронизирани морски водорасли.  терапии и процедури за отслабване  www.persona.bg какво означава »  


Разнообразие и видове, процедури за отслабване, стопяване на ненужните мазнини, намаляване на ненужното тегло. Стягащи терапии, процедури и методи за перфектна фигура.  процедури за отслабване  www.persona.bg какво означава »  


Без излишна мазнина по тялото - Персона. Козметични процедури за перфектна фигура, извайване на тялото в Persona- терапии на THAILON за отслабване, детокс, антицелулит, неинвазивна липосукция с Sharplite... Красиво, стегнато тяло.  извайване на тяло  www.persona.bg какво означава »  


Красиво и стегнато тяло - нов, модерен безоперативен вид отслабване! Sharp Light Липосукция- безоперативната алтернатива за перфектно тяло. Извайване на тялото без пластична хирургия! Шарплайт за красиво и стегнато, изваяно тяло без болка!  безоперативна липосукция  www.persona.bg какво означава »  


С дъх на море! Програма за отслабване, и премахване на ненужното тегло на Талион терапия. За бърз ефект чрез комплекс от микронизирани морски водорасли.  Талион терапии  www.persona.bg какво означава »