« HYPOXI

Хипокси терапия за отслабване е терапия базирана на доказани научни принципи и тренировъчни методи.


HYPOXI се основава на тях, като разработва уникална технология за целенасочена борба с целулита, мастните депа и отпуснатата кожа в проблемните зони на тялото.
Целта на Хипокси е постигането на бързи, целенасочени, видими и дълготрайни резултати.

HYPOXI изгаря мазнините на точно определни места чрез уникална комбинация от сменящо се налягане и умерена аеробна тренировка. Редуването на отрицателно и положително налягане въздейства на тъканите в зони с упорито натрупани мазнини. Промяната на налягането ефективно стимулира притока на кръв и ускорява извличането на мастни киселини от депата им. В резултат имаме дълготрайна загуба на сантиметри в целенасочено третираните зони.


Метод, действие, резултати


Естествено, за да постигнете най-добри резултати и ускорите процеса на оформяне на тялото е препоръчително да се храните балансирано и да внимавате за дневния прием на калории. С   Хипокси терапия, стриктната диета не е най-важното. Постарайте се дневния прием на храна да доставя необходимите витамини и минерали.

 
 Извайване на тялото! Къде? Център по естетика Персона, чрез най-търсените антицелулитни процедури за тяло - видове, методи, начини, технологии и процедури за премахване на целулит и цени. Без целулит и ненужни мазнини с антицелулитни процедури.  какво означава » антицелулитни процедури panderma.net  

 
какво означава »

Избрани сайтове Хипокси