« Какъв и кой е най-подходящият размер за тента?

Правилният избор на подходящ размер на тентата е важно условие, за нейната по-висока ефективност. Големината на сенниците зависи от предназначението и спецификите на вашето свободно пространство.

По-малките тенти изглеждат прекрасни и стилни, отлично допълвайки екстериора на сградата. По-големият сенник осигурява по-добро покритие на свободното пространство, придавайки повече настроение и нюанси в градината или двора.

Доста важен е и стилът на желаната тента. Предлагат се различни видове сенници, които съответстват на цялостния вид на екстериорната част на дома или заведението.

Някои от по-популярните модели тенти от този вид включват:

традиционни – със затворени или отворени страни, куполни и др.
Изборът на подходящ цвят на сенника дава последен щрих в екстериорния дизайн на дома ви.

Като цяло се предпочитат тенти, издържани в по-светла или неутрална окраска, тъй като те пропускат светлината, без лъчите да вредят на хората под навеса.

Ако искате да превърнете външната част на дома си в по-практично и ефектно място, може би е време да помислите за поставяте на подходящ сенник. С неговото поставяне се прави плавен преход от интериорния дизайн на жилището или заведението към екстериорния стил на градината ви.