« Диета

Диета - хранителен режим, при който се спазва определен тип хранене с цел да се коригира теглото на човека или да се подобри здравословното му състояние. 

Спазване на диета не означава лишаване от храна, а правилната ѝ консумация. В нея е важно количеството, качеството и съотношението на приеманите храни. Има различни диети при различните болести - диабет, сърдечни болести, наднормено тегло и др. Диетите за корекция на теглото са както за намаляване, така и за увеличаване на килограмите. Най-често диетата е насочена към лишаване от излишни калории и мазнини. Има диети, при които не се яде мазно или сладко, както и такива, при които се ядат само плодове и зеленчуци. Вегетарианците са подлагат на целогодишна диета, която ги лишава от всякакво месо, а има вегетарианци, които не ядат нищо, произведено от животни - мляко, яйца, месо, сирене и т.н.

На диета се подлагат и хората, които постят по религиозни причини. Те също не бива да ядат месо и месни продукти за определен период от време.

Какво трява да знаем за диетите? Видове диети. Рецепти за диети.

Диети видове

Видове диети... Как да изберем диета? Коя диета е подходяща?

 
 Пълно описание на антицелулитните процедури- видове и цени. Без целулит с антицелулитни процедури. Масажни процедури от Персона. Антицелулитни масажи какво означава » за антицелулитни процедури panderma.net  

 
какво означава »

Избрани сайтове диети

Най-актуални страници диети

  • ТОП 5 на най-здравите нации в света и с какво се хранят те? Най-здравите нации

  • Какво лекуваме с чесън-печен чесън? Печен чесън

  • Коя е най подходящата диета? Рецепти за диети ТОП 3 рецепти на най-подходящата диета

  • Най-нови обяви

  • лида Lida Slim или както я знем Lida стара формула е
    Lida Slim или както я знем Lida стара формула е най-силния и качествен билков пр

  • lida,lida Lida Slim или както я знем Lida стара формула е
    Lida Slim или както я знем Lida стара формула е най-силния и качествен билков пр