« Ондулин-покривни системи

Ондулин

Ондулин... 

Най-новият строителен материал за покриви, фасади и хидроизолации... 

Строителен материал, лесен за инсталиране, много издръжлив и НЕ удря силно по джоба!

Какво е ондулин и какво представлявя ондулинът?

Както всяка индустрия, така и строителството не стои на едно място и всички материали непрекъснато се подобряват или се появяват строителни материали по-нови и по-надеждни. Един от тези нови строителни материали наскоро стана ондулин

Ондулинът е издръжлив строителен материал, предназначен за покриви. Гаранцията за него се издава директно от производителите за период от 15 години (в действителност може да продължи до 50 години). Листовете ондулин НЕ съдържат азбест, чието присъствие е типично за шисти. Това се отбелязва, защото причинява голяма вреда на човешкото здраве, за разлика от ондулина, екологично чист строителен материал. Ондулинът е доста устойчив на различни метеорологични условия строителен материал: ще издържи както на екстремни горещини, така и на тежки студове.

В допълнение, ондулинът е строителен материал издържащ голямо тегло на сняг, но при условие, че специална щайга е правилно подредена.

Според учени, които са провели експерименти със строителният материал ондулин, твърдят че той е в състояние да издържи на ураган със скорост от около 53 m / s, което не може да се каже за други видове покривни строителни материали.

Ондулинът е изключително удобен покривен строителен материал. Дори начинаещ в строителната индустрия може да работи със строителният материал ондулин.