« FIBRANgeo BP ETICS

Напълно нов продукт, създаден от специалистите на Фибран, за да отговори на изискванията на Европейския Оценителен Документ, по-известен като изискванията по ETAG 004.

Въпреки че досега компанията разполагаше и предлагаше на пазара продукт със същото приложение, той беше подобрен като формула и характеристики. Реално изискванията на европейските институции към ETICS системите и техните компоненти постоянно се променят и затягат по отношение на  качество и сигурност. Затова екипът на Фибран реши да анализира тенденциите и да ги изпревари, като представи продукт с по-високи технически характеристики.

Обратно на практиката на много български дистрибутори или производители, да намалят качеството, като предоставят по-евтин продукт за ценово ориентирания български пазар, Фибран прецени, че стратегически погледнато най-правилната търговска политика, за да останеш на силно конкурентен пазар с много аналогични или заместващи продукти е да изкарваш все нови, но усъвършенствани и подобрени продукти.

Минералните вати са продукт, които не гори, не гние, не се разлага. Има добра мразоустойчивост, химическа и биоустойчивост и е с висока топлоустойчивост. Продуктът FIBRANgeo BP ETICS е нова твърда плоча от каменна вата с преплетени влакна. Този продукт е най-доброто решение, когато търсенето е с една единствена плоча да се постигнат едновременно всички важни характеристики в строителството: