« Какво е тента?

Е, пергола обикновено прилепена към съществуваща стена, но не е задължително. Растенията покриват конструкцията и изпълняват функцията на покрив. Може да служи като навес за детска площадка, или за автомобил, или пък да се ползва при хранене. Този вид създава приятна полусянка и в същото време позволява да се усеща полъхът на вятъра.

Поставянето на тента е най-добрият начин за защита от слънчева светлина и неблагоприятни атмосферни условия. Тентата предпазва от дъжд, прах, градушка, блокира 90% от слънчевата светлина и до 90% от вредните UV лъчи. Тентата е най-подходяща за поставяне в градини, паркинги, детски площадки и веранди.

Какъв и кой е най-подходящият размер за тента?

Правилният избор на подходящ размер на тентата е важно условие, за нейната по-висока ефективност. Големината на сенниците зависи от предназначението и спецификите на вашето свободно пространство.

 
 Ниските цени са факт, а цената е определяща! Булченски, абитуренски рокли, официални цени цени - www.ruminabg.com Как да избера моята рокля за сватбата??? Кои са 5-те най-разпространени рокли за сватба и коя стои най-добре на тялото Ви! Най-подходящата какво означава » пїЅпїЅ булченски рокли цени www.ruminabg.com  

 
какво означава »

Избрани сайтове тента

Най-актуални страници тента

  • Какво е тента?

  • Истинската опасност при пътуване със самолет! Опасно ли е пътуването със самолет?

  • Места за настаняване и почивки в близост до ски курорт Вилдер Кайзер Бриксентал Места за настаняване и почивки в близост до и в Вилдер Кайзер Бриксентал - Австрия