« Какво е VPS хостинг?

E, Един физически сървър разделящ се на няколко логически, независими виртуални сървъра - виртуални машини. 

 

При  VPS - собствен виртуален сървър вид хостинг вие имате на разположение собствена виртуална машина, логически отделена и независима. Позволява се свободното й конфигуриране и инсталиране на всяка желана операционна система или софтуер върху нея.

VPS хостингът притежава много от функциите на Dedicated хостинга, но цената му е много по-ниска. Имайте предвид, че ресурсите са ограничени до тези на плана, който сте избрали и в случай че те не удовлетворяват нуждите ви, се налага преминаване към по-висок план на VPS хостинг или към друг вид хостинг услуга: нает сървър (Dedicated сървър) или Cloud хостинг.

Този тип хостинг е подходящ за онлайн магазин или сайт със среден трафик на посещения. Не е подходящ за голям онлайн магазин, тежки приложения, блогове с много съдържание и силен трафик на посещения и други онлайн проекти, изискващи повече ресурси и най-вече - при които не може да се предвиди трафика във всеки момент.

ICN.Bg предлага VPS хостинг върху най-висок клас сървъри, с дискове работещи в RAID10 масив, който не позволява загубата на информация и автоматично мигрира данните при възникването на хардуерен проблем.

Така няма да се получи прекъсване в работата на услугата и системата ще продължи да работи пълноценно без downtime. Имайте предвид, че при VPS хостинга съществува възможност от цялостен хардуерен проблем на сървъра и невъзможност на възстановяване на информацията, която е била разположена на него. Силно препоръчваме да включите опцията за архивиране (backup), която предламе на нашите клиенти.

Най-важните параметри, които трябва да имате предвид при избора на VPS хостинг план са:

Дисково пространство,

RAM памет,

брой IP адреси.


ксилол.. Какво е това и за какво служи, и как се използва  какво означава » www.alelbg.com 


Какво е SharpLight и защо него? Да стопим мазнините и да премахнем наднорменото, тегло, мазнини - килограми. Фактите са на лице! Без диети и ненужно гладуване. За една перфектна фигура. Шарп лифт за стопяване на мазнини. Отслабване и подмладяване чрез S  какво означава » www.persona.bg 


Какво е фотоподмладяване? Защо е полезно не само за кожата лицето, но и в областта на шията, деколтето и раменете. Терапията е подходяща при суха, увиснала, зачервена кожа, както и кожа с бръчки.  какво означава » www.persona.bg