« Какво е VPS хостинг?

E, Един физически сървър разделящ се на няколко логически, независими виртуални сървъра - виртуални машини. 

 

При  VPS - собствен виртуален сървър вид хостинг вие имате на разположение собствена виртуална машина, логически отделена и независима. Позволява се свободното й конфигуриране и инсталиране на всяка желана операционна система или софтуер върху нея.

VPS хостингът притежава много от функциите на Dedicated хостинга, но цената му е много по-ниска. Имайте предвид, че ресурсите са ограничени до тези на плана, който сте избрали и в случай че те не удовлетворяват нуждите ви, се налага преминаване към по-висок план на VPS хостинг или към друг вид хостинг услуга: нает сървър (Dedicated сървър) или Cloud хостинг.

Този тип хостинг е подходящ за онлайн магазин или сайт със среден трафик на посещения. Не е подходящ за голям онлайн магазин, тежки приложения, блогове с много съдържание и силен трафик на посещения и други онлайн проекти, изискващи повече ресурси и най-вече - при които не може да се предвиди трафика във всеки момент.

ICN.Bg предлага VPS хостинг върху най-висок клас сървъри, с дискове работещи в RAID10 масив, който не позволява загубата на информация и автоматично мигрира данните при възникването на хардуерен проблем.

Така няма да се получи прекъсване в работата на услугата и системата ще продължи да работи пълноценно без downtime. Имайте предвид, че при VPS хостинга съществува възможност от цялостен хардуерен проблем на сървъра и невъзможност на възстановяване на информацията, която е била разположена на него. Силно препоръчваме да включите опцията за архивиране (backup), която предламе на нашите клиенти.

Най-важните параметри, които трябва да имате предвид при избора на VPS хостинг план са:

Дисково пространство,

RAM памет,

брой IP адреси.


Торове, добавки и стимулатори Hesi в магазин Градинар БГ Какво е тор Hesi и какво приложение има за нашият дом и градина?  какво означава » www.gradinar.bg 


Био-минерални, минерални и органични торове Canna онлайн в Градинар.Бг Какво е тор Canna?  какво означава » www.gradinar.bg 


За какво, как и защо се използват дросели баласти? Почви, органични и биоминерални, азотни, торове, напоителни системи, осветителни тела, парниково и оранжерийно оборудване, видове и методи.  какво означава » gradinar.bg